Spisak alata koji omogućavaju da spojite ili razdvojite PDF dokumente

Ponekada nam je potrebno da jedan PDF razdelimo u nekoliko ili da više njih spojimo u jedan. Ima nekoliko dobrih alata za to.

pdf dokument

Nabrojaćemo ih sve.

1) PDFSam

PDFSam je odličan besplatan program. Možete da brišete, reorganizujete, dodajete i ubacujete stranice. Pisali smo o njemu detaljnije ovde. Vodite računa da, tokom instalacije, ne instalirate dosadni tulbar.

2) PDF Rider

PDF Rider je program otvorenog koda. Omogućava spajanje nekoliko dokumenata u jedan, razbrijanje na stranice, brisanje delova, i zaštitu šifrom od kopiranja. Radi i rotaciju strana.

3) FoxyUtils

Sajt sadrži više aplikacija. Prva MergePDF se koristi za spajanje PDF fajlova, a druga SplitPDF za razdvajanje. Sve se radi onlajn. Ništa ne mora da se instalira. Doduše, sajt je prepun reklama.

4) PDFTKBuilder

Fenomenalan programčić o kome smo već pisali ranije. Omogućava da rascepkate PDF na više delova, spojite u jedan i zaštitite lozinkom. Odličan je. Može da se koristi i sa USB diska.

5) PDFMergy

Popularna veb alatka za spajanje dokumenata. Otpremite dokumente u uokvireni deo, i zatim kliknite na Merge da ih spojite u jedan.

6) PDFJoin

Spaja dokumente.

7) Ilovepdf

Zanimljiv servis sa više funkcionalnosti.  Postoje neka ograničenja za besplatne korisnike, ali ništa preterano.

Pogledaj još

Najpoznatije aplikacije sa veštačkom inteligencijom

Broj servisa koji koriste veštačku inteligenciju, kako bi nam olakšali obavljanje određenih zadataka, stalno se …