Politika privatnosti (Privacy Policy)

Korišćenjem ovog sajta  prihvatate i politiku privatnosti

Sajt internetzanatlija.com  poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podaci koje ostavite na sajtu neće nikada biti podeljeni  sa trećim licima.

Kolačići (cookies)

Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića u vašem internet pregledaču koji  su anonimne prirode. Služe za prikupljanje statističkih podataka o posetama, kao što su država, grad, brauzer i drugi neindetifikujući podaci.

Reklame

Na sajtu se mogu prikazati reklame. Sajt  internetzanatlija.com nije odgovoran za sadržinu reklama.

Korišćenje podataka

Podaci koje ostavite na sajtu će se koristiti isključivo u statističke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

DART kolačići

Na sajtu možemo da koristimo DART kolačiće  koji služe za prikazivanje reklama u zavisnosti od vaše istorije pregledanih stranica i deo su  Google DoubleClick usluga.  DART kolačići su poznati kao nepersonalizovani kolačići koji ne mogu da vide vaše lične podatke kao što je broj telefona, kreditne kartice i slično.

Politika komentara

Zabranjeno je vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima. Isto tako je zabranjeno promovisati tuđe usluge i kompanije. Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani.

Odricanje odgovornosti

Ne garantujemo da će saveti koje predlažemo na sajtu internetzanatlija.com delovati na vašem računaru ili telefonu. Uspeh zavisi od operativnog sistema i mnogih drugih faktora, te stoga kada preuzimate određenu akciju na svom računaru ili telefonu sami snosite odgovornost i posledice.

Za dodatna  pitanja i pojašnjenja obratite se na email adresu internetzanatlija@gmail.com