T Audio converter – dobar program za konverziju muzičkih formata

Često nam zatreba da datoteku iz jednog audio formata prebacimo u drugi. Već smo ranije pisali o sličnim programima, pre svega o programu Format Factory. Danas ćemo vam predstaviti još jedan dobar alat, TAudio Converter.

Ima prilično dobre ocene. Premda je interfejs malo nezgodan, kvalitet konverzije je odličan. Može da se koristi i za izvlačenje audio formata iz video snimaka.

1)      Audio konverter

konverzija audio formata

Podržava skoro sve poznate audio formate: aac, mp3, wav, flac, ac3, ogg itd. Potrebno je prvo da ubacite ceo folder ili audio fajlove koje želite da konvertujete. Nama dugme Add File nije htelo da radi, pa smo sve datoteke samo prevukli u program i odabrali format u koji ih prebacujemo.

Podesite lokaciju izlaznih datoteka. Tu su i dodatna podešavanja za bitrate, filtere i slično, koja ne morate menjati ako ne razumete o čemu se radi.

Počinjete klikom na Start. Više fajlova može da se konvertuje istovremeno.

2)      Izvlačenje audio snimaka iz video fajlova

izvuci audio iz video snimka

TAudio Converter možete koristiti i za pretvaranje video snimaka u govor ili muziku. Ubacite video snimak u program (možete da ga prevučete), pa odaberite Extract audio u polju gde piše Method, kao što vidite na slici. U donjem polju imate izabran audio format.

Pogledaj još

Zašto je video koji gledate na Jutjubu mutan?

Zašto je video koji gledate mutan? Ne vidi se dobro čak ni kada ga povećate …