Pregledajte objave na kojima ste označeni pre objavljivanja (Facebook)

Kada nas prijatelj označi u objavi, ona se automatski pojavi i na našoj vremenskoj liniji. To nam se neće uvek svideti, na primer, ako je u pitanju slika na kojoj nismo lepo ispali ili nešto što ne želimo da drugi vide. Uvek možemo da uklonimo tag, ali postoji bolje rešenje. A to je da isključimo automatsko objavljivanje i svaku objavu ručno pregledamo pre nego što se nađe na vremenskoj liniji.

Pokazaćemo kako:

Idite u Podešavanja privatnosti:

fejsbuk privatnost

Potom na opciju Vremenska linija i oznake (Timeline and tagging).

Kao što vidite na slici, treba da bude Uključeno (On). Ako nije tako, kliknite na Izmeni (Edit) i uključite.

vremenska linije rucno podesavanje

podesavanje vremenske linije srpski

Sledeći put kada vas neko taguje, pojaviće se sledeće obaveštenje.

dozvoli na vremenskoj liniji

Kliknite i posle odlučite želite li da se objava pojavi na vremenskoj liniji ili ne.

dodaj na vremensku liniji sakrij

Pogledaj još

Kako promeniti podešavanja privatnosti na TikTok video snimku?

Ovo verovatno i znate, ali nije naodmet da proverite. Privatnost svakog videa naknadno menjate tako …