Program za slušanje i snimanje radio stanica preko interneta

Sa pojavom interneta radio je ponovo oživeo. Stanice sada možemo da slušamo preko telefona, tableta i računara. Nismo vezani za radio aparate. Omiljene emisije su nam uvek dostupne, a imamo mogućnost i da ih snimimo. Audials to radi na android uređajima, a StreamWriter, koji danas predstavljamo, na kompjuterima.

StreamWriter nema reklame i može da se koristi bez ograničenja. Stanice pretražujete u meniju sa desne strane. Izbor je obiman i sve poznate stanice sa naših prostora su tu.

pretraga radio stanica

U slučaju da nema one koju redovno pratite, možete je ubaciti. Idite na njen sajt i iskopirajte adresu direktnog strima, ako postoji.

ubacivanje direktnog strima do stanice

Desni taster na ime stanice otvara meni za snimanje (Start recording), puštanje (Play), prebacivanje u drugi plejer itd.

pustanje i snimanje radio stanice

Sve što ste snimili nalazi se u jezičku Saved songs u formatima mp3 i aac, što zavisi od tipa stanice.

tip stanice

Nekoliko stanica može da se snima jednovremeno. A dozvoljeno je i zakazati snimanje unapred.

zakazati snimanje radio stanice

Postoje i dodatna podešavanja u meniju Settings. Tu birate da li želite da snimate reklame, kolika treba da bude pauza između pesama, konverzija formata i slično, ali i ne morate ništa da menjate, dok se ne uhodate.

Zaključak je da je program zaista odličan. Pomoći će vam da otkrijete novu muziku i saznate svašta novo. Svesrdno ga preporučujemo.

Pogledaj još

Zašto je video koji gledate na Jutjubu mutan?

Zašto je video koji gledate mutan? Ne vidi se dobro čak ni kada ga povećate …