Najbolje veb aplikacije za konverziju datoteka

Datoteke dolaze u različitim formatima. Često nam može zatrebati da ih prebacimo iz jednog formata u drugi. Na primer, PDF u Word, mp3 u wav, mp4 u avi,  PDF u epub i slično. Danas predstavljamo nekoliko veb aplikacija koje nude upravo to:

Ništa na treba da se instalira. Sve obavljate preko svog pregledača. U nekim slučajevima konvertovani fajl stiže na imejl adresu, dok  ga u drugim preuzimate direktno sa sajta.

1) Zamzar

Zamzar - convert document, eBook, image, audio and video - free online file conv

Zamzar radi sa dokumentima, elektronskim knjigama, muzičkim i video formatima, kao i sa slikama. Izbor je odista ogroman. Fajl treba da otpremite klikom na Choose files, potom odaberete u koji format želite da ga pretvorite i ukucate svoju email adresu. Postoji ograničenje u pogledu veličine fajla kao i broja konverzija u jednoj sesiji, ali ništa značajno. Kvalitet je zadovoljavajući.

2) CloudConvert

cloud convert site

Njihov moto je da pretvaraju bilo šta u bilo šta. Može se reći da su u pravu, jer je broj podržanih formata za konverziju veći od 200. Tu spada konverzija slika, elektronskih knjiga, prezentacija, video snimaka, arhiva i dokumenata. Dnevno ograničenje je 10 konverzija.

3) Online Convert

Online converter - convert video, images, audio and documents for free

Kao i gore navedeni sajtovi, ima obiman izbor podržanih formata. Razlika je samo u upotrebi. Potrebno je prvo da odaberete format u koji želite da pretvorite postojeću datoteku, pa tek onda da je otpremite.

4) Docspal

DocsPal - Free online file Converter and Viewer

Još jedan odličan sajt. Nije neophodno da vam se fajl pošalje na imejl, već ga možete direktno preuzeti sa sajta.

Pogledaj još

Najpoznatije aplikacije sa veštačkom inteligencijom

Broj servisa koji koriste veštačku inteligenciju, kako bi nam olakšali obavljanje određenih zadataka, stalno se …