Početna / Android / QuickOffice – besplatna verzija Office-a za Android telefone i tablete

QuickOffice – besplatna verzija Office-a za Android telefone i tablete

Word, Excel i PowerPoint spadaju u najkorišćenije programe na svetu. Napravio ih je Microsoft kao deo svog Office paketa. Osim što ih koristimo na svojim računarima, ponekada nam može zatrebati da dokument uredimo u hodu, sa svog android uređaja bilo da je to telefon ili tablet. Elem, Microsoft je izbacio svoju zvaničnu Office aplikaciju za android telefone, i ona je sasvim besplatna. Možete je preuzeti odavde. Nažalost, još uvek nije dostupna na tabletima.

 Međutim, postoji još jedna jednako dobra aplikacija koja omogućava da čitamo i menjamo dokumente u Word, Excel i PowerPoint formatu, sa svojih android uređaja, bilo da je to telefon ili tablet. U pitanju je QuickOffice aplikacija koju je napravio Google, i učinio je potpuno besplatnom za sve.

QuickOffice je integrisan sa vašim Google nalogom, pa morate da se ulogujete sa nekim Google nalogom. Takođe imate i pristup svim svojim dokumentima sa Gugl diska, ali to nije neophodno.

 Možete direktno otvarati i slobodno uređivati dokumente koje imate na uređaju, bilo da je to na internoj ili eksternoj memoriji.

besplatni office program za android

 Klikom na plusić pravite novi dokument. Nakon toga ga slobodno menjate i dorađujete. Sve je prilično jednostavno, premda nema nekih naprednih funkcionalnosti koje samo desktop verzija Office-a može da pruži.

dokument tabela prezentacija

 Prilikom snimanja vodite računa gde snimate dokument, tabelu ili prezentaciju. Možete ih snimiti u oblaku, ali i direktno na svoj uređaj.

sauvati word dokument

Pogledaj još

Kako da Office aplikacije pokrenete u bezbednom režimu?

Postoji nekoliko rešenja za probleme sa Office programima. Ako Word, Excel ili PowerPoint neće da …