Pisanje beleški u Outlook-u

Outlook je popularni Windowsov program za elektronsku poštu, i mnogi od nas ga svakodnevno koriste. Prilikom slanja mejlova i njihove organizacije, ponekada nam bude potrebno da nešto pribeležimo sa strane, bilo da je to nešto što treba da uradimo kasnije, ili da odgovorimo nekom itd. U tome nam može pomoći Outlook-ov ugrađeni sistem za lepljive beleške.

Danas ćemo vam pokazati kako da ga uključite, jer on nije vidljiv na prvi pogled. Pa, možda se i vama zasvidi pa počnete da ga koristite.

 Outlook 2010

U slučaju da imate verziju 2010, tada samo treba da štiklirate opciju Notes u donjem meniju, baš kao što vidite na slici.

beleske outlook 2010 ukljuciti

 Sada je opcija vidljiva i kada god tu kliknete možete lako pristupiti svim svojim beleškama.

nova beleska outlook

 Beleške takođe možete držati i pred sobom da vam budu vidljive pred očima.

pojedinacna beleska

Outlook 2013

U verziji 2013 je uključivanje malo komplikovaije. Potrebno da kliknete na mesto gde ukazuje strelica, potom odaberete Navigation options, i odaberete broj i redosled stavki koje želite da budu vidljive. Jedna od tih stavki je Notes. Podesite da i ona bude vidljiva, i sada ćete imati zasebno mesto za sve svoje beleške.

beleske word 2013

 Sve u svemu, ovo nekome može biti korisno u organizaciji sopstvenog posla. Ne morate da brinete da ćete nešto zaboraviti.

Pogledaj još

Brzo čišćenje podataka u Excelu (formatiranje, linkovi, komentari …)

Excel ima nekoliko načina da brzo obrišete određene podatke. Možda niste ni bili svesni ove …