Kako da obrišete Google nalog jednom za svagda?

Sve što vam nije potrebno treba da obrišete. Tu nema sumnje. Ipak, budite oprezni kad brišete Google nalog, jer time brišete sve podatke i naloge na servisima koji su povezani sa tim nalogom: Gmail, Kalendar, Dokumenti, Mape …. Na primer, ako obrišete imejl, nećete moći da pristupate nalozima koje ste napravili tim mejlom.

Znate i sami da je Google sveprisutan, niste ni svesni šta je sa čim povezano.

Pre nego što pristupite brisanju, napravite rezervnu kopiju svih podataka, preko servisa Google arhive.

Kako se vrši uklanjanje naloga?

Odete na podešavanja naloga, odete na Privatnost i personalizaciju.

I potražite stavku Obriši google uslugu ili obriši nalog.

Prva briše određenu uslugu sa naloga, na primer, Youtube ili Gmail.

A druga uklanja ceo nalog.

Pogledaj još

Sprečite prosleđivanje sastanka u Outlooku

Na ovaj način možete da kontrolišete ko će prisustvovati sastanku. Kako da kreator sastanka kontroliše …