Kako da neprimetno sklonite neki tviter nalog sa svoje lajne?

Neretko se dešava da nekoga na Tviteru pratimo ne zato što je zanimljiv, već iz nekih drugih razloga. Na primer, možda nam je taj neko poznanik, pa ne želimo da ga uvredimo, ali opet želimo da istovremeno čuvamo svoju lajnu čistom i ne  gubimo vreme na ono što nas ne interesuje. A ponekad nekoga želimo da samo privremeno uklonimo iz dovoda, u situacijama kada je preterano aktivan.

Nedavno je Tviter uveo odlično rešenje za takve probleme. Sada možete da utišate određene korisnike.  Utišavanjem uklanjamo sve njihove tvitove iz našeg fida, a da pri tom oni toga neće biti svesni.

 Da bi nekoga utišali, potrebno je da ili odemo na njihov profil i kliknemo Mute.

utisati tviter nalog

Ili da ih utišamo direkno iz svog fida.

ukloniti neki nalog iz svog fida

Sakriveni nalozi će samo biti utišani, ali će vas i dalje videti u svojim pratiocima. Neće biti svesni da ste ih sakrili. Moći će da vas pominju (mention), retvituju i tako dalje, kao i ranije. Kasnije uvek možete da ih vratite nazad.

tviter pracenje nalozi

Napominjemo da ovo ne morate da radite masovno, kada god vam se ne svidi nečiji tvit. U slučaju da imate  naloge koje više volite, i one koje manje volite, preporučujemo da isprobate tviter liste, jer su one prilično efikasno sredstvo za organizaciju svog tviter dovoda.

Pogledaj još

Kako da obrišete istoriju pretraga na Instagramu?

Svašta se čuva u okviru naših naloga na društvenim mrežama, pa između ostalog i istorija …