Brža pretraga Windows-a pomoću SwiftSearch

Jedna od mana Windows operativnog sistema je sporost pretraživanja. A često nam se može desiti da zapadnemo u situaciju da znamo da imamo određeni fajl na računaru, ali ne znamo gde se tačno nalazi. Tada shvatimo koliko je Windows pretraga zaista spora i neupotrebljiva. Već smo ranije pisali o nekim načinima da bolje pretražujete Windows 7, a danas vam predstavljamo jedan mali programčić za brzu pretragu, koji smo nedavno otkrili.

U pitanju je program SwiftSearch. On ne nudi neke napredne funkcionalnosti ali je prilično jednostavan i neopterećujući. Omogućava da mnogo brže dobijete rezultate pretrage svog računara, u poređenju onog što nam nudi Windows.

swifthsearch windows

Kada ga otvorite odaberite koji disk želite da pretražujete, ukucajte reč iz imena fajla, koje se sećate, i za tren oka će biti izlistani rezultati. Program ne omogućava pretragu po sadržaju, nažalost, ali je izuzetno brz, pa može da vam značajno uštedi vreme i živce.

4 Responses to Brža pretraga Windows-a pomoću SwiftSearch

 1. Korisnik октобар 8, 2014 at 8:34 am #

  Locate32 – http://locate32.cogit.net

 2. SALE фебруар 1, 2014 at 9:14 pm #

  ludo je dobar,ima neke male nedostatke ali zato ima stvari o kojima drugi pretraživači još i ne razmišljaju !

 3. SALE јануар 27, 2014 at 8:41 pm #

  Ćao,nisam se javio zbog članka već zbog ovog http://www.maxthon.com/ ne znam da li si probala ako nisi probaj(normalno ako možeš ili te ne mrzi) zanima me tvoje mišljenje o ovom pretraživaču!

  • admin јануар 30, 2014 at 9:55 pm #

   Hvala, stavljam na listu za testiranje 🙂 Vidim da ga hvale.