Kako da prebacite PDF u PowerPoint?

Ranije smo već pisali kako sami možete da pretvorite svoju prezentaciju u PDF format. To je korisno zbog štampanja ili prenosa, ali predstavlja problem ako prezentaciju želimo da naknadno obradimo.

Danas ćemo predstaviti koristan program koji konvertuje PDF  slajdove u PowerPoint besplatno. U pitanje je PDF to PPT Freeware.  Podržava sve Windows verzije do sedmice. Nakon što ga instalirate, odaberite opciju Batch PDF to Convert.

pdf u powerpoint konverzija

Potrebno je da ubacite dokument koji želite da konvertujete. Zatim samo kliknite na Convert i ceo proces će biti gotov za par minuta. Novi fajl će biti snimljen u istom direktoriujumu gde je i original.

pdf u powerpoint uputstvo

Za korišćenje ovog programa je potrebno da na računaru imate instaliran PowerPoint program.

, ,

5 Responses to Kako da prebacite PDF u PowerPoint?

 1. SALE 1 октобар 3, 2013 at 4:43 pm #

  naravno,pstttttttttt 🙂

 2. SALE 1 октобар 3, 2013 at 10:59 am #

  Isprobao sam dosta programa za konvertovanje dokumenata ali najbolje rezultate mi je omogućio NITRO PRO, program nudi gotovo sve što možemo da zamislimo i što nam je potrebno u radu sa dokumentima i zato ga toplo preporučujem!

  • admin октобар 3, 2013 at 1:06 pm #

   Da, slazem se, to je zaista dobar program. Mada je za cirilicu najbolju AbbyFineReader. Ali oba programa se placaju, a ovaj je besplatan, i isto kvalitetan. 🙂

   • SALE 1 октобар 3, 2013 at 3:58 pm #

    hm ko je govorio o plaćanju programa 🙂

    • admin октобар 3, 2013 at 4:00 pm #

     Da, da, ali ne smemo javno o tome 🙂