Početna / Web Aplikacije / Najbolji onlajn alati za obradu i uređivanje slika

Najbolji onlajn alati za obradu i uređivanje slika

S obzirom da programi  za obradu slika zauzimaju dosta memorije računara, kao zamenu možete koristiti neki od mnogobrojnih onlajn alata. Skoro da i nema razlike u pogledu kvaliteta. Ništa ne treba da instairate.

online obrada i uredjivanje slika

Kako bi vam olakšali posao, napravili smo za vas spisak najpoznatijih online alata. Kao što vidite izbor je prilično obiman.

1. iPiccy  –  zanimljiv sajt, promenite veličinu slike, njenu osvetljenost, kompoziciju, položaj i još mnogo toga.

2. Befunky – odista odličan alat sa mnoštvom naprednih funkcija za izmenu slika. Maltene nema šta ne možete da uradite sa njima. Lako se koristi, a daje profesionalne rezultate.  Već smo pisali o njemu ranije. 

3. Pixlr – dobra online zamena za Fotošop. Nije potrebna registracija, a postoje napredne opcije kao što je isecanje, ubacivanje filtera i slično.

5. Ribbet   – dobar za kolaže.

6. Fotor – radite na više slika istovremeno, pravite kolaže, slajdove i još mnogo toga.

7. Lunapic – odličan za korisnike koji žele da eksperimentišu sa animacijama i specijalnim efektima. Servis možete koristiti i za uklanjanje teksta sa slike.

8. Makeover  – dobar izbor za eksperimentisanje sa frizurama.

9. Picmonkey – jedan od najpopularniji alata, i to prilično zasluženo.

10. Webcam toy – omogućava da se slikate preko veb kamere.

Pogledaj još

Kako rotirati sliku pomoću programa XnView?

Ponekada nam se desi da sliku uslikamo pod pogrešnim uglom, pa je ona izokrenuta ulevo ili udesno i to nam remeti uživanje u njoj. Postoji veliki broj načina na koji to možemo rešiti, a neki su i ugrađeni u naše telefone ili aparate. Ali, mi ćemo vam danas predstaviti jedan način koji je prilično jednostavan.