Kako napraviti samouništavajuće poruke pomoću Privnote?

Ponekad nam može zatrebati da pošaljemo poruku koja može da se pročita samo jednom, i posle toga zauvek uništi. Na primer, to može biti situacija kada šaljemo poruke poverljive prirode, pa ne želimo da rizikujemo da negde ostanu bilo kakav trag o njima ili da im neko naknadno da pristupi.

Stoga danas predstavljamo jedan interesantan sajt koji može da posluži baš u ovu svrhu. U pitanju je Privnote, web aplikacija koja omogućava da šaljemo poruke koje se samouništavaju nakon prvog čitanja.

Kada prvo odemo na sajt, ukazaće nam se veliko polja za kucanje, gde možemo da otkucamo svoju poruku. Potom kliknemo na dugme Create Note.

privnote samounistavajuca poruka

Dodatno možemo da uključimo i opciju da nam stigne obaveštenje da je poruka pročitana.

Potrebno je da štikliramo opciju „Notify me when this message gets read“ u dnu opcije i zatim ukucamo svoju email adresu i oznaku za poruku.

 

obavestenje da li je procitana poruka

Sada ćete dobiti vezu za deljenje poruke. Tu vezu treba da iskopirate i pošaljete svojim prijateljima bilo u mejlu ili putem poruke.

kopirati link

Prijatelj će moći da pročita poruku samo kada je otvori prvi put. Nakon toga će poruka biti uništena i neće moći da se pročita.

Posetite Privnote: https://privnote.com/

Pogledaj još

Kako naručiti robu sa Aliekspresa (Aliexpress)?

Aliekspres je vebsajt na kome prodavci iz Kine prodaju robu kupcima širom sveta. Naširoko je …