Koji su najbolji video plejeri za Android?

Zahvaljujući razvoju tehnologije, telefoni više ne služe samo za slanje poruka i razgovor, već su postali pravcati multimedijalni uređaji preko kojih uređujemo slike, slušamo muzikučitamo knjige itd.

Između ostalog mogu da se koriste i za gledanje i obradu video zapisa.  Naravno, ugođaj na telefonima nije isti kao na tabletima zbog veličine ekrana, ali pošto su telefoni uvek uz nas, filmove i druge video snimke možemo da gledamo bilo kad i bilo gde.

video plejer android

Svaki uređaj ima ugrađeni video plejer, ali to često nije dovoljno. Druge aplikacije su mnogo moćnije, nabrojaćemo danas neke od njih.

1)      VLC plejer

vlc plejer android

Više nego fenomanalna aplikacija. Odmah će izlistati sve audio i video zapise koja imate na uređaju, ali ih lako možete pronaći u fasciklama. Otvara skoro sve formate. Preko nje možete gledati snimke sa mreže, a video možete gledati u pozadini u umanjenom režimu. Takođe možete i da menjate brzinu reprodukcije.

2)      BS plajer

Takođe dobar izbor. Dobro radi i na starijim telefonima. Podržava titlove, gledanje snimaka sa mreže i još mnogo toga.

3)      MX player

Dugo vremena je bio najpopularniji u Play prodavnici, ali se u poslednje vreme slabo ažurira, pa se na novijim sistemima mogu javiti greške. Inače sadrže sve što bi moglo da vam zatreba kod mobilnog plejera. Kvalitet snimka je odličan, svi formati titlova mogu da se puštaju. Ima reklame.

 4) KM plejer

Interfejs je odličan za snalaženje i preveden je na više od 30 jezika. Pamti gde ste stali sa gledanjem, a omiljene snimke možete posebno obeležiti.

One Comment on “Koji su najbolji video plejeri za Android?”

Comments are closed.