Napravite kolaž od fotografija onlajn pomoću Fotor Photo Collage-a

Kolaži sa fotogorafijama su izuzetno popularni. Pomoću njih kombinujemo više slika u jednu, menjamo im položaj i fokus.

foto kolaz

Predstavljamo alat za izradu kolaža Fotor Photo Collage. Sve se radi onlajn i nije potrebna nikakva instalacija. Kolaže možete praviti u raznim oblicima, na primer  u obliku srca, kruga i slično. Pokazaćemo vam kako.

kolaz sa slikama

Sajt se koristi prilično jednostavno, pa za sad nije čak ni potrebna registracija. Kada dođete na sajt odaberite u desnom uglu slike koje želite da ubacite u kolaž. To radite tako što kliknete na Add Photos. Kao što vidite, možete ubaciti slike i sa računara ako odaberete Computer, ili direktno uslikate sebe sa veb kamerom tako što kliknete na na WebCam. Sve dodate fotografije će se nalaziti u desnom uglu, i po potrebi štiklirajte svaku koju želite da koristite.

dodavanje slika u kolaz fotografija

Sada sa leve strane odaberite vrstu kolaža. Kao što vidite izbor je ogroman. Možete kombinovati slike u vidu određenog oblika, horizontalno, vertikalno, iskošeno i tako dalje. Mogućnosti za eksperimentisanje ima bezbroj.

biramo vrstu kolaza oblika

Broj slika u kolazu

Potom će se u sredini pojaviti oblik kolaža, u koji možete da prevučete sliku.

prevlacimo sliku u kolaz sa fotografijama

Sada svaku od ubačenih slike možete pojedinačno da menjate i dorađujete. Na primer, možete da dodajete efekte, birate deo slike koji će biti vidljiv, rotirate, menjate položaj, veličinu i još mnogo toga. Taj meni izgleda drugačije u zavisnosti od vrste kolaža, ali su mogućnosti iste.

izmena pojedinacne slike

obrada i izmena kolaza

Kada završite sa eksperimentisanjem, sliku skidate na računar, klikom na Save. Aplikacija ne ostavlja ni vodeni žig i slika je odličnog kvaliteta.

snimanje kolaza na kompjuter

Pogledaj još

Najpoznatije aplikacije sa veštačkom inteligencijom

Broj servisa koji koriste veštačku inteligenciju, kako bi nam olakšali obavljanje određenih zadataka, stalno se …