Početna / Android / Kako obrisati sinhronizovane podatke u Chrome-u?

Kako obrisati sinhronizovane podatke u Chrome-u?

Ako koristite Google Chrome sa svojim Gugl nalogom sigurno ste primetili da vas stalno poziva da sinhronizujete vaše podatke. Kada je sinhronizacija uključena, onda je istorija pregledanih stranica, sačuvani obeleživači i lozinke dostupna na svim uređajima. Na primer, bukmark sačuvate na računaru, a posle ga vidite na svom telefonu. Isto važi i za istoriju pregledanja.

Međutim, ako se predomislite i ne želite više da koristite sinhronizaciju, treba da znate da se njeni podaci i dalje čuvaju. Potrebno je da ih obrišete.

Evo kako da to uradite.

Odete na sledeću veb adresu: https://chrome.google.com/sync . Ulogujete se u svoj nalog i potom na dnu stranice potražite opciju za resetovanje sinhronizacije.

Kliknite na nju i automatski će svi podaci biti obrisani, a sinhronizacija će biti isključena na svim pregledačima. Bitno je da napomenemo da nećete da izgubite podatke koji su lokalno prisutni na pregledačima.

Pogledaj još

Zabranite uređivanje ćelija u Google tabelama

Ako želite da se osigurate da neko slučajno ili namerno ne izmeni određene podatke u …