Kako zakazati tvit? Odložite ga za kasnije.

Tvitovi mogu da se zakažu u bilo koje buduće vreme. Mi tada uopšte ne moramo da budemo onlajn. Rasporedimo ih ravnomernotokom dana ili objavimo baš onda kada su naši pratioci na mreži.

1) Twitter

Odnedavno je uvedena mogućnost da tvitove zakazujete za kasnije kada tvitujete sa računara. Na mobilnim aplikacijama u ovom trenutku to još nije moguće.

Kliknete Tweet i zapazićete ikonicu za zakazivanje. Odaberete tačno vreme i datum kada želite da se tvit objavi, kliknete Schedule i sve je završeno.

Obratite pažnju i na link na kome pristupate svim zakazanim tvitovima. Uvek možete da ih obrišete, ako se predomislite.

2) Tweetdeck

Tweetdeck je moćan Tviterov veb servis u koji se logujete svojim nalogom. Možete upravljati sa nekoliko profila istovremeno. Nudi napredne mogućnosti pretrage. Preporučujemo da ga isprobate, naročito ako ste ovisnik. Više će vam odgovarati.

Za zakazivanje je najpre potrebno da kliknete na New Tweet.

novi tvit tvitdek

Potom na dnu menija potražite Schedule.

zakazi tvit u buducnosti

Unesite datum i vreme kada želite da on bude objavljen pa kliknite na Tweet, i sve će biti snimljeno. Više ništa ne morate da radite. On će se sam objaviti u zakazano vreme. Servis podržava slike i linkove.

3) Hootsuite

Hootsuite daje mogućnost da uporedo rukujete sa do tri tviter naloga. Zakazivanje se obavlja tako što odaberete nalog sa koga želite da tvitujete.

zakazivanje tvita

Potom u stavci Schedulling odredite tačan dan i sat. Potvrdite na Schedule i to bi bilo to.

Pogledaj još

Kako da obrišete istoriju pretraga na Instagramu?

Svašta se čuva u okviru naših naloga na društvenim mrežama, pa između ostalog i istorija …