Najbolje aplikacije za upravljanje datotekama na Androidu

Android uređaje koristimo za čitanje knjiga, gledanje filmova, obradu dokumenata i zato nam je potrebna aplikacija, koja će nam pokazati gde se koji fajl nalazi. Pregledači datoteka takođe omogućavaju da fajl prebacimo iz jednog foldera u drugi, u eksternu karticu ili neko skladište u oblaku. Takođe vidimo i iskorišćenost memorije, ali i možemo da pretražimo ceo telefon i pronađemo sliku, pesmu, knjigu koja nam treba.

Mi smo izdvojili par aplikacija koje nam se čine vrlo dobrim.

1. Files By Google

Odlična aplikacija dostupna na svim jezicima. Tačno ćete znati gde se koji fajl nalazi. Moći ćete da obrišete duplikate i nepotrebne datoteke i tako oslobodite prostor na računaru. Svesrdna preporuka. Pročitajte detalju recenziju ovde.

2. Total Commander

Izuzetan i prepun zanimljivih funkcionalnosti. Nema reklame. Možete da dođete do svakog foldera na telefonu ili tabelu. Svaka preporuka.

3. CX File Explorer

Iako nema interfejs na srpskom, ima ugrađeno pretraživanje, analizu i čišćenje datoteka. Podržava integraciju sa servisima skladištenja u oblaku, mrežne usluga i još mnogo toga. Ima čak i medija plejer.

4. GM Menadžer datoteka

Sasvim solidna aplikacija, i ima sve što bi običnom korisniku bilo potrebno. Možete ga povezati sa računarom. Interfejs je više nego odličan.

Pogledaj još

Kako da sakrijete priče od nekog pratioca na Instagramu?

Ne mora svaki pratilac da gleda vaše priče na Instagramu. Bez mnogo muke sakrijte priču …