Kako blokirati osobu na Fejsbuku?

Ako nas neko uznemirava, možemo ga blokirati. To je bar lako. Taj više neće moći da nam smeta. Uopšte neće moći da vidi naš profil. Kao da ne postoji.

Pored toga, možemo da blokiramo i nečije ponašanje. Na primer, sve pozivnice za igranje igara.

Kako sve to uraditi?

Idite na Podešavanja.

podesavanja fejsbuk

Potom sa leve strane, potražite opciju Blokiraj.

blokiranje na fejsbuku

Unesite koga i šta želite da uklonite iz svih aktivnosti.

koga blokirati na fejsbuku

Postoji i drugi način. Posetite profil osobe koju blokirate. Kao na slici, pronađite opciju Blokiraj.

blokiraj nekoga na fejsbuku

4 Comments on “Kako blokirati osobu na Fejsbuku?”

  1. Poslala sam zahtev za prijateljstvo jednoj osobi i on je moj zahtev proglasio nepozeljnim sada hoce da to promeni a ne zna kako? Trazili smo odgovor svuda ali nismo nasli. Hvala unapred na pomoci!

  2. Da li osobe koje su blokorane mogu da vide fb stranice ili grupe koje je napravila osoba koja ih je blokorala i šta se dešava sa komentarima na tim stranicama ili u grupama koji su bili uzajamni od momenta kada jedna osoba blokira drugu?
    Da li osoba koja je blokirana biva automatski izbačena iz grupe koju je kreirao onaj koji ga je blokirao (koji je administrator ili moderator grupe) i da li blokirana osoba automatski gubi uvid u stranicu administratora koji ga je blokirao?
    Kako se odražava blokiranje u slučajevima kada jedna osoba blokira drugu a oboje su lajkovali neku stranicu ili bili članovi neke grupe (a nisu administratori) i postojala je uzajamna diskusija kroz komentare… da li onaj ko je blokiran vidi pitanja ili odgovore osobe koja ga je blokirala, a nije izbačen iz grupe od strane administratora? …

Comments are closed.