Kako da od LinkedIna svakodnevno dobijate obaveštenja o novim poslovima?

Ako ste u potrazi za boljim poslom sigurno svakodnevno posećujete LinkedIn. On vam i sam šalje preporuke poslova na osnovu podataka sa vašeg profila. Ali, možete iskoristiti još jedan način za pretragu, a to su obaveštenja o novim poslovima na osnovu tačno definisanih kriterijuma.
Ovo je naročito dobro ako tražite posao u inostranstvu.

Odete na pretragu, ukucate poziciju, veštinu ili drugu ključnu reč koji bi oglas za posao trebalo da sadrži. I unesete zemlju u kojoj se taj posao traži. Pored određene države (nažalost, nije moguće ukucati više njih) možete odabrati i worldwide (ceo svet) ili remove (rad od kuće).

Potom će se pojaviti opcija da napravite alarm za nove poslove. Obaveštenja o novim poslovima možete dobijati dnevno ili nedeljno na imejl adresu ili u mobilnoj aplikaciji.

Ako vas zanimaju određene države onda napravite alarm za svaku geografsku lokaciju posebno.

Na ovaj način ne morate da se oslanjate na LinkedInove algoritme preporučivanja, već ćete sami dobijati obaveštenja o objavljenim poslovima. Najbitnije je da dobro odaberete kriterijum pretrage.

Pogledaj još

Sajtovi za proučavanje morskog i vazdušnog saobraćaja

Predstavljamo sajtove preko kojih možete da pratite saobraćaj u svetu. Brodski transport MarineTraffic Prikazuje podatke …