Početna / Trikovi i uputstva / Kako iskopirati link videa na Youtube-u od tačno određenog trenutka?

Kako iskopirati link videa na Youtube-u od tačno određenog trenutka?

Na Jutjubu može da se nađe svašta toga interesantnog. Ne morate da gledate smo smešne klipove i muziku, već tamo ima i raznih predavanja, dokumentaraca i drugih obrazovnih materijala. Dužina tih snimaka se razlikuje, od par minuta do par sati.

 Nekada se može desiti da želimo da sa svojim prijateljima podelimo određen video, ali interesantan deo počinje negde od sredine videa. Pa da bi se osigurali da će vaši prijatelji zaista odgledati taj tačno određeni momenat, možete im poslati video koji počinje od sredine, ili bilo kog drugog momenta koji želite. Video ne mora da počne od početka, već od onog momenta koji mi želimo. Samo je potrebno da pravilno iskopiramo link.

 Evo kako se to radi. Stanite tačno kursorom na momenat u videu od koga želite da počnete. Kliknite desnim tasterom miša, pa na Pribavi URL videa za ovaj trenutak ili Copy video URL at current time, na engleskom.

kopiraj tacno odredjenu adresu youtube videa

 U nekim situacijama će to biti dovoljno, a u nekim će se pojaviti dodatno prozorče, gde još jednom treba da uradite Copy.

jos jednom kopi

 I to je to, sada kada tu URL vezu nalepite u svoj pregledač, video će se pokrenuti od odabranog momenta, a ne od početka.

Pogledaj još

Kako da aktivirate striming na Jutjubu?

Uživo emitovanje video snimaka je veoma popularno, ali nije podrazumevano uključeno za sve kanale na …