Najbolje aplikacije za snimanje glasa i govora na Android uređajima

Android telefoni i tableti sada mogu da se koriste kao mali diktafoni, odnosno prenosivi snimači zvuka. Pomoću njih možete da snimate nečije predavanje ili prezentaciju na poslu ili u školi, sebe kako svirate, pevate ili pričate. Većina Android uređaja dolazi sa preinstaliranom aplikacijoma Snimač govora (Record voice). Potražite je u svojim aplikacijama.

android snimac zvuka

Snimanje se započinje veoma jednostano klikom na veliko crveno dugme za snimanje. Kvalitet audio snimka će zavisiti od jačine zvuke u okolini, okolnih šumova, kvaliteta uređaja koji snima i tako dalje.

snimi govor android

Međutim, ako nemate takvu aplikaciju na svom telefonu ili želite da isprobate neku drugu, predstavićemo vam danas par najboljih. Neke aplikacije za korišćenje zahtevaju pristup Internetu kako bi mogli da vam prikazuju reklame.

1) Smart Phone Recorder

smart phone recorder

Smart Phone Recorder je odlična aplikacija za snimanje govora, koje se od podrazumevane izdvaja time što može da preskoči i ne snima trenutke tišine. Pored toga, može da snima govor čak i kada je ekran ugašen. Snimljeni audio možete da postavite kao rington melodiju, zvono ili alarm, a možete i da ga pošaljete ili podelite putem email-a, whatsappa, dropboxa i sličnih alata. Postoji mogućnost i podešavanja kvaliteta audio snimka.

2) Easy Voice Recorder

easy voice recorder

Easy Voice Recorder je izuzetno prosta za korišćenje. Snima svaku vrstu govora i zvuka. Omogućava čuvanje u wav i mp4 formatu. Snimak se dalje može veoma jednostavno deliti.

3) Tape-a-Talk

tape-a-talkTapeatalk, isto kao i Smart Phone Recorder, omogućava snimanje u pozadini, wave i 3gp enkoding, pauziranje snimanja i veliki broj mogućnosti deljenja. Mana joj je što nije jednostavno odmah shvatiti celu proceduru korišćenja.

Pogledaj još

Kako da obrišete istoriju pretraga na Instagramu?

Svašta se čuva u okviru naših naloga na društvenim mrežama, pa između ostalog i istorija …