Kako obrisati poruku sa Fejsbuka?

Fejsubk mesendžer ne daje mogućnost da obrišete poruku i kod sebe i kod druge osobe. Možete obrisati samo ono što se vidi kod vas, nezavisno od toga da li su poruke vaše ili tuđe. Ali kopija tih poruka će ostati kod vašeg sagovornika.

Brisanje na sajtu

Kliknite, kao na slici, na tri tačkice pored poruke. Ukazaće se opcija za brisanje.

 Nju treba da potvrdite  i to bi bilo to. Kao što napisasmo, poruka se više neće videti kod vas, ali će ostati kod sagovornika. Svaku poruku možete treba da brišete pojedinačno.

Ako želite da obrišete celokupnu konverzaciju onda odaberite dugme sa podešavanjima.

Brisanje u mobilnoj aplikaciji

Postupak je sličan. Dugi stitsak na poruku koju želimo da obrišemo, pa onda odaberemo brisanje.

Za brisanje svih poruka odjednom treba da odete u listu konverzaciju, pritisnete onu koju više ne želite da se vidi i odaberite brisanje.

Iz istog menija možete i da blokirate pošiljaoca poruka.

7 Comments on “Kako obrisati poruku sa Fejsbuka?”

  1. Poslate poruke i slike bice izbrisane samo sa vaseg profila ali nikada sa net-a, ostaju tamo negde u bazi i (serveru) facebook-a i onima kome je poslato! Niti ikada mozete definitivno izbrisati svoj profil na fejsu kao ni nalog Skype! Jeste li probali? Probajte da ugasite svoj nalog na Skype, gde cete to uciniti? – ta opcija ne postoji. Jednom kreirani nalog ostaje za sva vremena.
    Jednom poslata slika preko poruka u fejsu ostaje tu zakopana za sva vremena (ili bar dok se ne zatvori i ugasi kompanija Fejsa. Javite ovde ako je neko uspeo!!!

  2. Kako obrisati poruke ako sam na telefonu imam Alkatel one tach idol 2 i ne znam kako da obrisem sve porukee

  3. pa nisam sigurna da ce se ta obrisana poruka obrisati i kod osobe kojoj je poslata. ja bih pre rekla da se brise samo iz inboxa onog koji brise

  4. Кад већ спомену „фејс“, да ли постоји начин да се обришу она „места“, тј. прозорчић са мапом твојих претходних локација?
    Поздрав велики. 🙂

Comments are closed.