Početna / Društvene mreže / Kako obrisati poruku sa Fejsbuka?

Kako obrisati poruku sa Fejsbuka?

Fejsbuk je konačno uveo mogućnost da brišemo poruke i kod primaoca i kod pošiljaoca. Greškom poslatu poruku možete da povučete, osim ako je primalac nije već pročitao. Druga strana će samo videti obaveštenje da je poruka obrisana i ništa više.

Poruke možete brisati i lokalno, to jest samo sa svoje strane. Obrišete je kod sebe, ali ona će i dalje stići kod primaoca. Kako da to izvedete?

Brisanje na sajtu

Kliknite, kao na slici, na tri tačkice pored poruke. Ukazaće se opcija za brisanje.

Sada birate da li poruku brišete lokalno ili za sve čitaoce. 

 

Ako želite da obrišete celokupnu konverzaciju onda odaberite dugme sa podešavanjima.

Brisanje u mobilnoj aplikaciji

Postupak je sličan. Dugi stitsak na poruku koju želimo da obrišemo, pa onda odaberemo brisanje.

 

I opet birate da li se briše za sve čitaoce ili se samo neće videti kod vas.

To bi bilo to, primalac će samo videti obaveštenje Poruka je obrisana, ali neće moći da zna njen tačan sadržaj. Sve je nepovratno obrisano.

Za brisanje svih poruka odjednom treba da odete u listu konverzaciju, pritisnete onu koju više ne želite da se vidi i odaberite brisanje.

Iz istog menija možete i da blokirate pošiljaoca poruka.

Pogledaj još

Kako da na Fejsbuk mesendžeru pošaljete poruku sami sebi?

Kako da sačuvate određene slike i datoteke samo za sebe?

7 comments

 1. Dakle, svesni smo koliko je Facebook lepa stvar ali nismo svesni koliko je to ZLO!

 2. Poslate poruke i slike bice izbrisane samo sa vaseg profila ali nikada sa net-a, ostaju tamo negde u bazi i (serveru) facebook-a i onima kome je poslato! Niti ikada mozete definitivno izbrisati svoj profil na fejsu kao ni nalog Skype! Jeste li probali? Probajte da ugasite svoj nalog na Skype, gde cete to uciniti? – ta opcija ne postoji. Jednom kreirani nalog ostaje za sva vremena.
  Jednom poslata slika preko poruka u fejsu ostaje tu zakopana za sva vremena (ili bar dok se ne zatvori i ugasi kompanija Fejsa. Javite ovde ako je neko uspeo!!!

 3. Kako obrisati poruke na fbu ako sam na telefonu hitno mi treba neka aplikacija za brisanje poruka na telu…..odg hitno jeee

 4. Kako obrisati poruke ako sam na telefonu imam Alkatel one tach idol 2 i ne znam kako da obrisem sve porukee

 5. pa nisam sigurna da ce se ta obrisana poruka obrisati i kod osobe kojoj je poslata. ja bih pre rekla da se brise samo iz inboxa onog koji brise

 6. Jel’ vi to zezate??

 7. Кад већ спомену „фејс“, да ли постоји начин да се обришу она „места“, тј. прозорчић са мапом твојих претходних локација?
  Поздрав велики. 🙂