Google Chrome dodaci za bolje upravljanje vremenom

Na Internetu lako gubimo pojam o vremenu. Odemo na Yutube sa namerom da odgledamo jedan video, ali ostanemo tamo nekoliko sati. Vreme treba da trošimo pametno a u tome nam mogu pomoći naredni dodaci za Google Chrome.

1. Stay Focused

Blokira sajtove koji nam oduzimaju vreme. Sami možete da podesite kada i koliko možete pristupati kom sajtu i tako bolje kontrolišete svoju zavisnost.

2.  Tracking Time

Prate vreme provedeno na projektima i zadacima.

3. Time Tracker

Posle instalacije postaviće se u gornjem desnom uglu. Kada kliknetepokazaće spisak svih do sada posećenih sajtova i vremena provedenog na njima.

4 . Chrome Time Track

Omogućava da pratite vreme na aktivnost koju sami sebi zadate. Na primer dodate novi Task pod imenom Istraživanje koji uključuje posetu raznoraznim sajtovima, ali sve sa ciljem istraživanja. Potom možete da merite koliko vam je vremena potrebno da odradite neku aktivnosti i, na taj način, bolje organizujete svoje vreme.

2 Comments on “Google Chrome dodaci za bolje upravljanje vremenom”

  1. Pozdrav,
    mene zanima da li ima nesto slicno za Opera Next. Pokusavao sam da pretrazim ekstenzije sa upitima „time“, „timer“ ali bezuspesno. Ako nema onda neka aplikacija koja menja add-on.

Comments are closed.