Najbolje Android aplikacije za obradu slika

Android uređaje često koristimo za slikanje i baš zato nam je potrebna dobra aplikacija za obradu fotografija. Danas ćemo predstavljamo nekoliko najboljih. Sve su odlični, pa izbor zavisi od vas.

  • Photo Editor

Photo Editor je prilično jednostavan, ali sa mnogo naprednih svojstava. Svoje fotografije možete poboljšavati menjanjem boja, ubacivanjem teksta i nalepnica, rotiranjem, isecanjem itd. A tu su i kozmetičke alati, popravljanje crvenih očiju, izbeljivanje zuba i uklanjanje fleka.

  • PicsArt

Izrazite svoje umetničke sposobnosti na više načina. Crtajte po slici, pravite kolaže, menjajte efekte. Ne može se ni nabrojati šta sve može.

  • PicSay

Takođe dobar alat. Omogućava da dodajete oblačiće sa tekstom birajući boju i font. Tu su i drugi dodaci, kao mogućnost zamagljivanja delova slike, promena osvetljenosti i još mnogo toga.

  • Pho.to.lab

Pravite montaže slika i zabavne efekte. Veliki broj filtera i animirani efekti su ono čime se aplikacija izdvaja.

  • Pixlr

Broj efekata koje nudi je ogromana. Možete sate i sate provesti isprobavajući ih. Nema šta ne možete da uradita sa slikom, da je isečete, promenite kontrast ton i osvetljenje, dodate okvir, stiker, tekst, pretvorite u crtež i još dosta toga.

  • Snapseed

aplikacija gugl za izmenu slika

Dolazi iz Guglove radionice. Lako se koristi. Umetnički efekti koje nudi su jedinstveni. Na primer, možete da napravite efekat stare slike, retro izgleda, promena raspoloženja, ekspozicije, zamagljivanje itd. Jednom rečju, odlična.

Pogledaj još

Kako da obrišete istoriju pretraga na Instagramu?

Svašta se čuva u okviru naših naloga na društvenim mrežama, pa između ostalog i istorija …