Alatka za čišćenje Google Chrome pregledača

Popularnost ima cenu. To važi i za softverske i veb alate. Oni su često meta hakera. Google Chrome ima veliki broj korisnika zbog svoje brzine i drugih svojstava, pa zato može biti napadnut. Ako primetite neke probleme u njegovom ponašanju, promene interfejsa, čudne reklame i slično, prvo što možete isprobati je Guglovu alatku za čišćenje (engleska verzija). Ona će skenirati kompjuter u potrazi za najčešćim virusima i potom ih ukloniti.

uklanjanje virusa iz chroma

Ako alatka javi da nikakvi problemi nisu pronađeni, ponudiće vam da resetujete podešavanja. To će vratiti sve postavke u pregledaču na one početne. Ne morate da prihvatite, ali preporučujemo da to uradite naročito ako je problem još tu.

resetovanje podesavanja

2 Responses to Alatka za čišćenje Google Chrome pregledača

  1. pretrazivac јул 25, 2016 at 8:59 am #

    evo , odradio sam ciscenje pomocu ove alatke, rezultat je da mi se komp josh vise usporio. Da li da vratim original settings?

  2. Radoslav фебруар 12, 2016 at 9:21 pm #

    Hvala vam za ovu alatku. Da li postoji ovakva alatka i za Mozilu. Imam problema sa reklamama od kojih ne mogu da se odkačim. Unapred hvala….. Pozdrav zanatliji,,, najbolji ste, ili si. Neznam da li je to jedan čovek ili tim.