Početna / Android / Isključite lokaciju svojih poruka na Facebook Messenger-u

Isključite lokaciju svojih poruka na Facebook Messenger-u

Svako ko koristi Fejsbuk preko svog mobilnog telefona, je verovatno morao da instalira njihovu novu Messenger aplikaciju, kako bi mogao da šalje poruke i ćaska sa prijateljima. Mnogima se ta promena nije svidela, ali se nema šta mnogo uraditi po tom pitanju, osim da se aplikacija bojkotuje. Aplikacija sama po sebi nije loša, premda zauzima dosta prostora na telefonu.

Jedna od mana aplikacije, koja mnogima smeta, je to što podrazumevano svaka poruka koju pošaljete pokazuje vašu lokaciju. Vidite kako to izgleda.

iskljucite lokaciju sa facebook messagnera

 Ta lokacija nije uvek stoprocentno tačna, ali zašto biste omogućavali da svako, kome šaljete poruku, vidi gde se trenutno nalazite.

 Lokaciju možete isključiti kod pojedične konverzacije, ako isključite opciju  prikazanu na slici. Na slici je opcija uključena, a vi treba da tapnete da je isključite. Tako osoba sa kojom trenutno ćaskate nećete videti vašu lokaciju.

lokacija u poruci

 Ali možete i da isključite tu opciju za sve buduće poruke, tako što ćete odčekirati opciju Lokacije u Podešavanjima. Kliknite na podešavanja u gornjem meniju, potražite opciju Lokacije i uklonite kvačicu.

 obustavite pracenje lokaciju u poruci

Pogledaj još

Kako da duplirate prozor Windows Explorera (Windows 10)?

Postoji nekoliko načina kako da na računaru otvorite isti folder u više prozora istovremeno. Najlakši …