Napravite svoj rington za telefon – RingDroid

Danas veoma lako možete napraviti sopstenu melodiju ili zvono na telefonu. Nema potrebe oslanjati se na preinstalirane melodije i zvukove. Možete uzeti omiljenu pesmu i iseći jedan njen deo, i to vam može poslužiti kao melodija. Danas ćemo vam predstaviti mali program za android koji vam u tome može pomoći. U pitanju je aplikacija RingDroid.

Nakon što instalirate aplikaciju na svoj telefon, ona će vam izbaciti spisak svih postojećih audio pesama koje postoje na telefonu. Pesma koju želite da isečete mora biti na telefonu.

Nakon toga, tapnite na željeni audio snimak koji želite  da pretvorite u rington.

biramo audio fajl

Sada pomoću klizača odaberite trajanje ringtona, to jest odakle želite da počne i gde da se završi. Pažljivo preslušajte sve što vam je potrebno, i potom tapnite na dugme za snimanje.

isecamo deo pesme

Prilikom snimanja možete odabrati vrstu muzičkog fajla koji želite, da li da snimite fajl kao muziku, rington, obaveštenje ili alarm.

snimiti kao

Sada ukucajte novo ime fajla i zapamtite kako bi mogli kasnije lakše da ga pronađete.

ukucavamo ime

Na kraju kliknite na Save za snimanje, i biće vam ukazan krajnji meni. Tu postoje opcije Make default, da postavite napravljeni rington kao podrazumevani za svaki poziv. Ili možete da odaberete opciju Assign to contact ako želite da se rington čuje kao zvono, samo kada vas zove jedna osoba.

snimanje na kraju

Comments are closed.