Početna / Android / Kako da sakrijete svoj android uređaj iz Play prodavnice?

Kako da sakrijete svoj android uređaj iz Play prodavnice?

Svaki android uređaj zahteva da se na njega ulogujemo preko svog Gmail naloga elektronske pošte. Kako menjamo telefone i uređaje, oni sve svi nagomilavaju u našem nalogu. Nažalost, nije moguće obrisati i potpuno ukloniti uređaj iz prodavnice, ali ga možemo sakriti. Tako nam neki uređaji neće smetati kada proveravamo da li je određena aplikacija kompatibilna sa uređajem ili ne.

Za tako nešto potrebno je da odemo na sajt Play prodavnice. Potrebno je da budete ulogovani u svoj Google nalog sa kojim koristite Android. Sada kliknite na Settings ili Podešavanja u gornjem desnom uglu (sličica zupčanika).

podesavanja play prodavnica

Sada će vam se ukazati spisak svih uređaja preko koga ste pristupali Andridu. Odštiklirajte opciju Show in menu, ili Prikaži u menijima, i sada vaš uređaj neće biti prikazan ispod svake aplikacije.

android uredjaji play prodavnica

Ako kliknete na Edit ili Izmeni pored uređaja, možete izmeniti i ime uređaja u nešto vama prepoznatljivo i tako bolje prepoznati o kom se uređaju radi, ako želite da proverite kompatibilnost aplikacije.

Pogledaj još

Kako isključiti ili uključiti obaveštenja na Androidu?

Upravljajte obaveštenjima za aplikacije na Androidu.