Kako blokirati reklame na youtube video klipovima?

Reklame se prikazuju na većini Youtube video snimaka. Mogu da budu veoma napadne. Nekada prekriju više od polovine celog videa. Možemo da ih ručno uklonimo klikom na X, ali to mora da se radi za svaku reklamu ponaosob. Stoga je najbolje rešenje da ih potpuno blokiramo instalacijom dodatka u pregledač.

Nabrojaćemo najbolje dodatke za svaki od popularnih pregledača, koji mogu da blokiraju dosadne reklame.  Nakon instalacije, nekada je potrebno da restartujete pregledača, kako bi dodatak proradio.

bez reklama na youtube

Google Chrome

Gugl Chrome ima nekoliko dodataka koji uklanjaju sve reklame. Predstavićemo vam tri. Prvi i najpoznatiji je Adblock Plus koji dugo postoji na tržištu, i blokira skoro sve reklame koje se pojavljuju na internetu.

Mozila Fajerfoks

Za Mozilu smo  našli dva dodatka. Prvi je Adblock Plus koji blokira reklame na svim sajtovima. Pred njega, tu je i TubeEnhancer  koji omogućava i druge napredne mogućnosti podešavanja, pored blokade reklama.

Opera

Za Operu smo našli samo jedan dodatak koji оdlično blokira sve reklame sa Youtube. U pitanju je Youtube Ads Free i predstavlja odlično rešenje za sve korisnike Opere.