Najbolje android aplikacije za sat i budilnik

Podrazumevana aplikacija za sat na našim android telefonima ima samo osnovne funkcionalnosti. Ako želite da probate nešto više spremili smo spisak šest odličnih zamena.

 

1) Sat

Sat je aplikacija koju je razvio Google. Ima minimalistički interfejs. Omogućava da pratite vreme u više vremenskih zona, koristite tajmer ili štopericu. Nažalost, ne daje mogućnost da koristite sopstvene melodije za buđenje.

2) Besplatni budilnik + tajmer

Ova aplikacija može svašta. Možete da podesite oblik alarma, da li je to rington, muzika, otvaranje neke treće aplikacija ili nasumično puštena pesma. Zatim način kako gasite alarm (rešavanje matematičkih problema je jedna od opcija), koliko dugo možete da ga odložite, koliko dugo će zvoniti i još dosta toga. A pored svega, aplikacija ima i tajmer i štopericu

3) Budilnik

Elegantno dizajnirana aplikacija koja omogućava da bilo koju melodiju sa telefona odaberete kao budilnik. Nudi mogućnost da alarm nema zvuk već samo vibraciju.

4) Alarmy

Namenjen osobama koje se teško bude. Namestite da alarm ne može da se isključi dok ne rešite neki logički ili matematički zadatak. Istovremeno daje pregled vremenske prognoze.

5) AlarmClock for me free

Uključite opciju da telefon zasvetli svaki put kada zazvoni alarm, kako bi ga lakše našli u mraku.  Ima mnoštvo podešavanja, i nudi informacije o vremenu.

6) Wakeup Alarm Clock Ringtones

Ova aplikacija nam se svidela jer nudi opuštajuće melodije za buđenje, na primer šum talasa, cvrkut ptica i slično. Odlično za umanjivanje stresa od naglog jutarnjeg buđenja.

Pogledaj još

Koliko ste zavisni od telefona? Proverite koliko vremena provodite na njemu.

Svi android telefoni imaju mogućnost da proverite koliko vremena dnevno provodite na aplikacijama. Nema ko …