Alatka za čišćenje Google Chrome pregledača

Popularnost ima cenu. To važi i za softverske i veb alate. Oni su često meta hakera. Google Chrome ima veliki broj korisnika zbog svoje brzine i drugih svojstava, pa zato može biti napadnut. Ako primetite neke probleme u njegovom ponašanju, promene interfejsa, čudne reklame i slično, prvo što možete isprobati je Guglovu alatku za čišćenje (engleska verzija). Ona će skenirati kompjuter u potrazi za najčešćim virusima i potom ih ukloniti.

uklanjanje virusa iz chroma

Ako alatka javi da nikakvi problemi nisu pronađeni, ponudiće vam da resetujete podešavanja. To će vratiti sve postavke u pregledaču na one početne. Ne morate da prihvatite, ali preporučujemo da to uradite naročito ako je problem još tu.

resetovanje podesavanja

2 Comments on “Alatka za čišćenje Google Chrome pregledača”

  1. evo , odradio sam ciscenje pomocu ove alatke, rezultat je da mi se komp josh vise usporio. Da li da vratim original settings?

  2. Hvala vam za ovu alatku. Da li postoji ovakva alatka i za Mozilu. Imam problema sa reklamama od kojih ne mogu da se odkačim. Unapred hvala….. Pozdrav zanatliji,,, najbolji ste, ili si. Neznam da li je to jedan čovek ili tim.

Comments are closed.