Početna / Android / Najbolje aplikacije za snimanje telefonskih razgovora (Android)

Najbolje aplikacije za snimanje telefonskih razgovora (Android)

Moderni mobilni telefoni omogućavaju da veoma lako snimimo svaki razgovor koji obavimo. Ta funkcionalnost je prilično korisna u situacijama kada želimo da se osiguramo da je neko nešto zaista rekao. I ne samo to, kod bitnih razgovora ne moramo da se brinemo da li smo sve lepo zapamtili ili zapisali, jer sve možemo lako naknadno preslušati. Aplikacija koje nude snimanje razgovora zaista ima sijaset u Play prodavnici i sve su jednako dobre. Mi smo izdvojili par najkorišćenijih, ali napominjemo da je izbor daleko veći.

1) Automatic Call Recorder 

Nakon što instairate aplikaciju snimanje poziva će se obavljati automatski, čim vas neko pozove ili obratno. Kvalitet zvuka je veoma dobar. Posle svakog razgovora, otvorite aplikaciju i tu će se ukazati spisak nedavnih poziva.

snimljeni telefonski pozivi

Odaberite poziv koji želite da sačuvate, tako što ćete kliknuti na njega i odabrati opciju Sačuvaj.

sacuvaj telefonski poziv android

U suprotnom snimak može biti izbrisan, jer je ograničena memorija za čuvanje nedavnih razgovora. Doduše, tu memoriju možete povećati u podešavanjima. U slučaju da ne želite da se snima svaki razgovor, tu opciju možete isključiti, pa je paliti po potrebi. Kliknite na meni, pa na Postavke. Nakon toga otčekirajte opciju za automatsko snimanje.

iskljuci ili ukljuci automatske pozive android

Dostupni formati snimanja su 3gp, amr i wav.

2) Call Recorder

Call Recorder takođe automatski snima svaki dolazni i odlazni poziv.

sacuvani snimci android

U podešavanjima (settings) možete podesiti da vas telefon pita, nakon svakog razgovora, da li želite da sačuvate taj poziv.

cuvanje razgovore android

Aplikacija nema svoj ugrađeni plejer, pa treba da koristite neki drugi koji postoji na uređaju. Dostupni formati za snimanje su mp3, 3gp i mpeg4.

Pogledaj još

Kako da duplirate prozor Windows Explorera (Windows 10)?

Postoji nekoliko načina kako da na računaru otvorite isti folder u više prozora istovremeno. Najlakši …