Početna / Trikovi i uputstva / Kako da ponovo nađete video sa Jutjuba kome ste zaboravili ime?

Kako da ponovo nađete video sa Jutjuba kome ste zaboravili ime?

Youtube sadrži mnoštovo raznoraznih video snimaka i klipova. Nemojte da idete tamo samo da slušate muziku i gledate smešne video snimke, već potražite i izuzetno zanimljiva predavanja, crtaće, dokumentarce, radio drame, isečke iz emisija i druge poučne stvari.

Kako da ponovo odgledamo snimak kome nismo zapamtili ime?

1)      Youtube istorija

Ako ste video gledali dok ste bili ulogovani u svoj Jutjub nalog treba da odete na Istoriju. Kliknite na Istorija (History) sa desne strane, i tu ćete videti pristup istoriji svih snimaka koje ste gledali.

jutjub istorija pregledanih video snimaka

Ona je privatna. Samo osoba koja je ulogovana u vaš nalog može da je vidi. Moguća je i pretraga istorije ako se nalazite na vebu.  Možete je obrisati ili pauzirati, ali je korisna u situacijama kada želite da potražite nešto što ste gledali ranije.

2)      Istorija veb pregledača

U slučaju da niste bili ulogovani u svoj Youtube nalog, možete probati da potražite video u istoriji svog veb pregledača (Hrom, Mozila …). U ma kom pregledaču da se nalazite, najlakši način da otvorite istoriju je da pritisnete istovremeno dugmiće CTRL + H na tastaturi (dok je pregledač otvoren).

pregledajte istoriju u svom pregledacu

Sada će se otvoriti sačuvana istorija pregledanja interneta. Ukucajte Youtube u polje za pretraživanje i videćete sve stranice koje ste na njemu otvarali. Tu se nalazi i video koji ste gledali, osim ako niste nedavno brisali istoriju ili ste video gledali pre dugo vremena, pa je trag o tome obrisan.

jutjub istorija pregledanih video snimaka pretraga jutjuba

Pogledaj još

Kako da aktivirate striming na Jutjubu?

Uživo emitovanje video snimaka je veoma popularno, ali nije podrazumevano uključeno za sve kanale na …