Program za bolje kopiranje datoteka – TeraCopy

Da li vam se nekada desilo da kopiranje velikog  broja datoteka pođe naopako? Ili traje više sati, naglo se prekine, ili naprosto neće da radi. Windowsov sistem kopiranja i nije baš najbolji

Ako želite to da izbegnete probajte TeraCopy  . On je  brži, pouzdaniji, omogućava pauziranje, a preskače sve problematične datoteke. Neće se desiti da, kao u Windowsu, kopiranje prestane, kada god naleti na lošu datoteku.

Program ima besplatnu i plaćenu verziju, ali je besplatna više nego dovoljna. Nakon instalacije treba da uključite opciju da se TeraCopy koristi kao podrazumevani program za kopiranje (pratite korake na slici). To uvek možete isključiti po potrebi.

vise opcija kopiraje

ukljuciti kopiranje

Sada kada god započnete kopiranje uključiće se prozor koji pokazuje progres i brzinu kopiranja. Kopiranje možete pauzirati i nastaviti kada vam odgovara.

program za kopiranje teracopy verifikacija

 Bitno je da napomenemo da program nekoliko puta pokušava da  kopira problematični fajl, ne odustaje iz prve. Nakon svakog kopiranja potrebno da verifikujete da li su svi fajlovi iskopirani. To radite klikom na Verify.

Pogledaj još

Besplatne zamene za Excel

Ako vam je potreban program za analizu i čuvanje podataka, ne morate da koristite Excel. …