Cloudconvert – odličan servis za onlajn konverziju

Postoji veliki broj onlajn servisa za konverziju fajlova iz jednog formata u drugi. Neke od njih smo već predstavili u prethodnom članku. Danas predstavljamo još jedan prilično dobar servis za onlajn konverziju dokumenata, audio snimaka i elektronskih knjiga. U pitanju je Cloudconvert.org, servis koji podržava više od 140 različitih formata, i ne zahteva nikavku dodatnu instalaciju na računaru. Servis je prilično brz, sviđa nam se što nema reklama, ali sadrži nekoliko ograničenje u pogledu veličine i broja konverzija, ali to ne bi trebalo da bude problem.

Koristi se veoma jednostavno.

koraci za onlajn konverziju

Prvo korak zahteva da otpremite fajl sa svog računara klikom na Select files.

Potom je potrebno da odaberete u koji format želite da konvertujete fajl. Mnogi popularni formati su ponuđeni, kao što je prebacivanje PDF-a u Word, tekst, epub, mobi i slično. Takođe su tu i muzički formati, pa možete da prebacite mp3 u mp4, wav, wma i još mnogo toga.

U poslednjem koraku treba da kliknete na Start conversion, sačekate da se fajl konvertuje i potom skinete rezultat konverzije na računar. Postoje i dodatne opcije slanja konvertovanog fajla u Google  disk ili Dropbox, ili slanje konvertovanog fajla na adresu e-pošte.

Dodatna prednst ovog servisa je što , za razliku od mnogih drugih, može da se koristi i iz mobilnih brauzera. Na taj način možete da konvertujete fajlove sa računara.

Primetili smo da ne radi dobro sa skeniranim dokumentima. U tom slučaju preporučujemo sledeće alate.

U slučaju da prebacite dozvoljeni limit konverzije, registrujte se, jer tako povećavate limit.

, ,

Comments are closed.