Kako biti anoniman na LinkedInu?

Na LinkedInu možete da vidite ko gleda vaš profil, za razliku od Fejsbuka gde to nije moguće. Kao običan korisnik imate uvid u nekoliko poslednjih posetilaca, dok premijum korisnici sve vide detaljnije. Što više poseta to bolje. To znači da se dobro rangirate u rezultatima pretraživanja i veće su šanse da budete primećeni.

Međutim, ako ste vi taj koji gleda tuđi profil, uglavnom želite da budete anonimni.

Pokazaćemo kako.

Veb interfejs

odete na podešavanja privatnosti.

Potom potražite stavku „Profile viewing options“.

Tu podesite vidljivost. Za potpunu anonimnost odaberite treću stavku.

Imajte u vidu da ubuduće ni vi nećete moći da vidite ko je gledao vaš profil.

Mobilna aplikacija

Otvorite svoj profil, pa na ikonicu za podešavanja.

 

Potom na privatnost i vidljivost profila.

I štriklirajte šta želite da se prikaže osobama čiji profil gledate.

8 Comments on “Kako biti anoniman na LinkedInu?”

  1. I mene zanima da li osoba moze videti da joj ne gledan profil ako je gledan sa pretrazivaca?

  2. Znam da kasnim sa pitanjem ali molim vas, ako ste u mogućnosti, odgovorite mi. Da li osoba može vidjeti da joj je profil posjećivan ukoliko osoba s druge strane nema linkedIn profil, odnosno pretraga je vršena putem google tražilice?

  3. Molim vas mi recite da li, da bih mogao da vidim ko meni gleda fb profil, moram da imam profil na LinkedIn-u i nuzno Yahoo mejl? Hvala unapred 🙂

  4. Aaaaa… Nisam znala za ovaj podatak! Molim Vas ako mozete da mi odgovorite da li odredjena osoba moze da vidi da sam mu posecivala profil, ako sam ga posetila pre nego sto sam iskljucila vidljivost svog profila, ali da pretpostavimo da u tom periodu od par sati, koliko je proslo od moje posete njegovom profilu do prelaska na opciju anonimnosti nije ulazio u pregled? Recimo on udje sutra, a moja vidljivost je sada onemogucena – da li vidi tu moju posetu od juce ili ne?

Comments are closed.